Met deze tips is jouw woning klaar voor de verkoop!

Uitgeleefde keukens, onopgemaakte bedden en rommelige woonkamers. De meeste mensen hebben hier wel eens last van, maar je woning in die staat verkopen is geen optie. Bij het verkopen van je huis is het van belang om je huis zo ruim, licht en net mogelijk te presenteren. Met deze tips weet jij hoe je dit moet doen!

Tip 1. Entree

Begin bij het begin: de entree. Zorg ervoor dat de voordeur goed in de verf staat en/of schoon is. Zorg er ook voor dat er niet teveel jassen op de kapstok hangen. Bij binnenkomst maken een uitnodigende deurmat en een leuke bos seizoensbloemen de entree helemaal af. Bloemen zorgen er ook voor dat er een lekkere frisse geur in de woning rondhangt, een win-win situatie dus!

Tip 2. Woonkamer

Zorg ervoor dat de woonkamer opgeruimd en schoon is. Vooral speelgoed, spullen voor huisdieren, persoonlijke foto’s en post kun je beter uit het zicht halen. Om de woning wat lichter te maken is het slim om kleine schemerlampen aan te zetten in donkere hoekjes. Als de bank niet helemaal nieuw is of kleine beschadigingen heeft, leg dan een neutrale plaid over de bank, dit doet wonderen!

Tip 3. Badkamer

Zorg ervoor dat de badkamer schoon is; denk hierbij aan het verwijderen van kalk, maar ook aan het schoonmaken van de wastafel, de douche en het bad. Verwijder wasmanden, prullenbakken en shampoo flesjes. Geef je badkamer een hotel-look met neutrale handdoeken, kaarsen en mooie flesjes.

Tip 4. Slaapkamer

Voor de slaapkamer is het van belang om neutraal en mooi beddengoed te hebben. Wanneer het beddengoed gestreken is ziet het er echt strak uit. Ook verlichting in de kast geeft een luxe uitstraling.

Tip 5. Verkoopklaar

Verder is een huis verkoopklaar maken vooral een kwestie van alles hip, strak en licht maken. Een opgeruimde woning die fris ruikt en is goed is doorgelucht is het allerbelangrijkste. Ook belangrijk: een woning die voor een groot publiek aantrekkelijk is. Investeer bijvoorbeeld in witte verf om die knalgroene muur wit te maken.

Auteur
Geplaatst
8 Feb 2019 14:32:30
Bron
wonenwonen.nl

Delen