Te koop: Woonhuis Oostdijk 7 in Zuidoostbeemster 1461 DR Zuidoostbeemster (Noord-Holland) € 695.000 kosten koper

  • Oostdijk
  • Oostdijk
  • Oostdijk
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Woonboerderij kopen
Adres Oostdijk, Zuidoostbeemster
Buurt Verspreide huizen Zuidoostbeemster, Zuidoostbeemster
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 695.000 kosten koper
Locatie
In plaats Woonboerderijen in de stad Zuidoostbeemster
In buurt Woonboerderijen in de buurt Verspreide huizen Zuidoostbeemster, Zuidoostbeemster
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Indeling: zij-entree in royale afmeting; keurig en luxe betegeld toilet met fontein. Via de dubbele glasdeuren heeft u prachtige lichtval en enerzijds toegang tot de aangebouwde woonkeuken aan de achterzijde van de woning, anderzijds naar de 'meer dan royale' woonkamer aan de voorzijde van de woning. De uitgebouwde keuken is in 1991 aangebouwd en biedt u een 'oase van licht en uitzicht', uitkijkend aan drie zijden op de tuin. Een heuse 'woonkeuken', voorzien van een moderne en functionele inrichting en alle inbouwapparatuur welke u zou verwachten. De woonkamer is 'groot zonder massaal te zijn': super speels met diagonaal geplaatste zitkuil, compleet met houtkachel en dubbele tuindeuren. Sfeer met een hoofdletter 'S''! Vol trots prijken "de vierkants palen" van het geheel. Via de roede-ramen heeft u volop lichtval en 'het mooiste zicht van de wereld'... Open trap met bordes naar de verdieping. Op de westzijde is het vriendelijk wakker worden in een heerlijk royale slaapkamer met (wederom) openslaande tuindeuren; aangrenzend een luxe betegelde badkamer met 'zwevend' toilet en bidet, dubbele wastafel, ligbad en separate douche. En...... bij het "ultieme buiten wonen' behoren (wederom) openslaande tuindeuren!

Verdieping: een grote overloop (bijna speelzolder), een ruim toilet met wastafel en drie ruime slaapkamers in de hoeken. Ook hier de onmiskenbare karaktertrekken van een sfeervol verbouwde stolp, speels verlicht via dakramen.

De tweede verdieping is middels vlizo-trap bereikbaar en biedt volop mogelijkheden.

Schitterend aangelegde tuin rondom de woning. Bereikbaar via eigen brug, volop parkeergelegenheid en heuse boomgaard. Hoe romantisch, maar ook functioneel: koken op je eigen 'brongas'!

Last but not least: een 'ik zou er bijna een hobby om beginnen' grote, dubbele garage (bouwjaar '95, afmeting circa 5,82 x 5,3 meter) compleet voorzien van bergzolder.

Het "voorjaarszonnetje" komt er aan....wij maken u graag net zo enthousiast als wij zijn!

De ultieme rust op slechts 25 autominuten van Amsterdam. Zo wordt buiten wonen wel heel aantrekkelijk! Aanvaarding in overleg.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Oostdijk in Zuidoostbeemster

Purmerenderweg
Oostdijk 17
€ 1.250.000 kosten koper
Woonhuis
518 m²
Nekkerweg
Oostdijk 66-II
€ 945.000 kosten koper
Woonhuis
235 m²
Zuiderweg
Oostdijk 202
€ 137.500 k.k.
Appartement
48 m²
Wouter Sluislaan
Oostdijk 18
€ 395.000 kosten koper
Woonhuis
130 m²