Te koop: Appartement Anna Paulownalaan 77 in Zeist 3708 HK Zeist (Utrecht) € 123.000 k.k.

  • Anna Paulownalaan
  • Anna Paulownalaan
  • Anna Paulownalaan
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Galerijflat kopen
Adres Anna Paulownalaan, Zeist
Buurt Kerckebosch, Zeist
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 123.000 k.k.
Te koop sinds 19 Nov 2016
Locatie
In plaats Galerijflats in de stad Zeist
In buurt Galerijflats in de buurt Kerckebosch, Zeist
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Anna Pauwlonalaan 77

Omschrijving

Mooi ruim 4-kamer appartement gelegen op de 3-de verdieping tussen het Zeister groen verscholen. Het appartement heeft een open keuken met eigen CV en openslaande deuren naar het Franse balkon

Locatie

Het appartement ligt op een gunstige locatie in Kerckebosch aan de rand van Zeist, op korte afstand van het complete winkelcentrum Kerckebosch en op loopafstand van diverse busverbindingen. Het NS-station Driebergen-Zeist is makkelijk met de fiets te bereiken en de uitvalsweg A12 ligt ook op korte afstand. Het appartement grenst aan de uitgestrekte Zeister bossen met ruime recreatiemogelijkheden.

Indeling

Begane grond

Centrale hal met intercominstallatie, liften en trappenhuis.

Appartement

Entree met deur naar het toilet, ruime hal met toegang tot de heerlijk lichte woonkamer met een half open keuken met inbouw apparatuur en een deur naar de bijkeuken met de aansluiting voor de was-apparatuur. Vanuit de hal zijn de slaapkamers te bereiken. Een van deze slaapkamers is uitgevoerd met een deur naar het glazenwassersbalkon. De badkamer is ook vanuit de hal te bereiken en is uitgevoerd met inloop douche en een wastafel. Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaat vloer.

Glazenwassers Balkon

Het appartement heeft over de gehele breedte van het appartement een zonnig (smal) glazenwassers balkon, gelegen op het zuid-westen. Vanuit de woonkamer en een slaapkamer alle 2 gelegen aan de achterzijde, heeft u toegang tot dit balkon.   Berging

In de onderbouw ligt de gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden

In 2015 is er een eigen HR C.V.-combiketel geplaatst. Hierdoor zijn de blokverwarming en de (huur)boiler komen te vervallen.

De servicekosten bedragen € 183,00 per maand, dit bedrag is inclusief onder andere de reservering voor het onderhoud, opstal- en glasverzekering en waterverbruik.

Het appartement staat op particuliere erfpachtgrond, de erfpachtcanon bedraagt € 154,00 per maand en is volledig fiscaal aftrekbaar.

Koper dient 6x de erfpachtcanon vooruit te betalen. Dit bedrag krijg je bij verkoop van het appartement terug.

Bij aankoop van het appartement wordt overdrachtsbelasting (2%) gerekend over de KOOPSOM van het appartement alsmede over de gekapitaliseerde erfpachtcanon. De gekapitaliseerde erfpachtcanon is een bedrag van € 32.015,76 (17 x de jaarcanon). Dat komt neer op een bedrag van € 640,32 wat u extra aan overdrachtsbelasting betaalt.

De Vereniging van Eigenaren is zeer actief en gezond.

Heeft u interesse in een bezichtiging, neemt u dan contact op met een van onze Makelaars op nummer 030-6953222. U bent van harte welkom.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Anna Paulownalaan in Zeist

Montaubanstraat
Anna Paulownalaan 99
€ 185.000 k.k.
Appartement
65 m²
Waterigeweg
Anna Paulownalaan 19
€ 109.000 k.k.
Appartement
37 m²
Laan van Rijnwijk
Anna Paulownalaan 1-A11
€ 145.000 k.k.
Appartement
94 m²
Steniahof
Anna Paulownalaan 119
€ 169.000 k.k.
Appartement
55 m²