Te koop: Woonhuis Jan van Amstelstraat 79 in Vught 5262 CP Vught (Noord-Brabant) € 250.000

  • Jan van Amstelstraat
  • Jan van Amstelstraat
  • Jan van Amstelstraat
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Jan van Amstelstraat, Vught
Buurt Molenstraat en omgeving, Vught
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 250.000
Te koop sinds 22 Feb 2018
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Vught
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Molenstraat en omgeving, Vught
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

"De Brigantijn: Verrassend wonen in een zee van ruimte!"

Een ruime, comfortabele eindwoning, gelegen in de nog jonge woonwijk De Brigantijn. De woning is uitstekend geïsoleerd, gebouwd in 2009 met gebruikmaking van degelijke materialen en voldoet ruimschoots aan hedendaagse eisen.

Globale indeling: Entree, hal met toiletruimte, meterkast en trapkast. Royale living met trapopgang naar de 1e verdieping, schuifpui aan de tuinzijde en aan de voorzijde ligt de open keuken met een kunststof inrichting. Op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Een vaste trap leidt naar de 2e verdieping. Op deze royale zolderverdieping zijn aansluitingen voor wasapparatuur en is de standplaats van de c.v.-ketel (Intergas, Kompakt HR 36/30 uit 2009). Daarnaast is er nog ruimte om een 4e slaapkamer of hobbykamer te realiseren. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, de schuifpui is van aluminium. De achtertuin met berging ligt op het Oosten en er is een poort achterom. Deze woning is door eigenaar Woonwijze uitstekend onderhouden maar het interieur van de woning dient opgefrist te worden.

Deze woning wordt in eerste instantie aangeboden aan huurders van Woonwijze die een huurwoning achterlaten en waarbij onder voorwaarden aan huurders een korting worden verleend, afhankelijk van de bewoningsduur van de huurwoning.

De verkoopvolgorde is als volgt: Categorie 1: Huurders Woonwijze die een huurwoning achterlaten Categorie 2: Woningzoekenden ingeschreven bij Woonwijze Categorie 3: Overige belangstellenden wonend in Vught Categorie 4: Alle overige belangstellenden. Bij categorie 1 en 2 is de huurperiode of inschrijftermijn bepalend voor de volgorde. . Belangstellenden die volgens bovenstaande categorieën in aanmerking willen komen, kunnen zich tot woensdag 21 maart 2018 schriftelijk melden bij Ellen Huizinga van Woonwijze, email e.huizinga@woonwijze.nl. Vermeld daarbij uw huidige adres en/of inschrijfnummer.

Woningen vlakbij Jan van Amstelstraat in Vught

Van Rijckevorselstraat
Jan van Amstelstraat 15
€ 349.500 k.k.
Woonhuis
115 m²
Michiel de Ruyterweg
Jan van Amstelstraat 105-a
€ 185.000 k.k.
Appartement
93 m²
Helvoirtseweg
Jan van Amstelstraat 165
€ 225.000 k.k.
Appartement
94 m²
Helvoirtseweg
Jan van Amstelstraat 47
€ 695.000 kosten koper
Woonhuis
205 m²