Te koop: Woonhuis Leo Fallplantsoen 17 in Utrecht 3543 HG Utrecht (Utrecht) € 265.000 k.k.

  • Leo Fallplantsoen
  • Leo Fallplantsoen
  • Leo Fallplantsoen
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Leo Fallplantsoen, Utrecht
Buurt Terwijde-West, Utrecht
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Te koop sinds 13 Nov 2017
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Utrecht
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Terwijde-West, Utrecht
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Deze zeer nette eengezinswoning gelegen aan de Leo Fallplantsoen 17 ligt op een van de eilanden in de wijk " Terwijde". De woning beschikt over een vrijstaande berging, een ruime voortuin op het Zuidoosten en een parkeerplaats op eigen terrein. Deze wijk wordt gekenmerkt door een groene en waterrijke omgeving. De straat is autoluw en zeer kindvriendelijk. Op loopafstand ligt de recreatieplas "De Haarrijnseplas" en het "Maximapark". Nabij gelegen ligt het winkelcentrum "Terwijde" voor al uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er diverse andere voorzieningen zoals diverse sportfaciliteiten, gezondheidscentrum, bibliotheek , scholen en goede openbaar vervoerverbindingen. De uitvalswegen A2 en A12 liggen binnen handbereik.

Indeling; Via de eigen parkeerplaats bereikt u de ruime voortuin met een prachtige vijgenboom op het Zuidoosten. Bij binnenkomst komt u in een ruime hal, toilet met fontein, meterkast, toegang tot de lichte woonkamer van ca 29m2. De woonkamer is voorzien van een schuifpui die toegang verschaft naar de voortuin. Aan de achterzijde van de woonkamer is de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, keramische koken, oven en koelkast. De gehele benedenverdieping is voorzien van natuur stenen vloer met vloerverwarming.

Via een vaste trap (niet zichtbaar in de woonkamer) bereikt u de hal op de eerste verdieping. De hal is voorzien van een lichtkoepel waardoor het licht rijkelijk naar binnen kan stromen. Aan de voorzijde van de woning zijn er 2 slaapkamers resp. ca 10m2 en ca 15 m2. Aan de achterkant van de woning is er nog een slaapkamer gesitueerd van ca. 4m2. De badkamer is voorzien van een inloopdouche wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaat vloer.

Bijzonderheden;

  • rustige kindvriendelijke wijk;
  • eigen parkeerplaats en berging ca 8m2;
  • ruime voortuin ca 66m2;
  • mechanische ventilatie en stadsverwarming;
  • buitenzijde woning in 2013 geschilderd;
  • de woning is gelegen op erfpacht waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht;

BOUWKUNDIG ADVIES: Vrijehuizenmarkt Utrecht Makelaardij adviseert u altijd bij de aankoop van een woning een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING: Alle maten in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleent.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Leo Fallplantsoen in Utrecht

Talmalaan
Leo Fallplantsoen 127
€ 410.000 k.k.
Woonhuis
141 m²
Kerkdwarsstraat
Leo Fallplantsoen 19
€ 265.000 k.k.
Woonhuis
59 m²
Dianadreef
Leo Fallplantsoen 22
€ 269.000 k.k.
Woonhuis
135 m²
Anjelierstraat
Leo Fallplantsoen 15
€ 245.000 k.k.
Woonhuis
85 m²