Te koop: Woonhuis Hutteweg in Ulft 7071 BV Ulft (Gelderland) € 130.000 v.o.n.

  • Hutteweg
  • Hutteweg
  • Hutteweg
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Hutteweg, Ulft
Buurt Ulft-Centrum en Ulft-Oost, Ulft
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 130.000 v.o.n.
Te koop sinds 13 Mar 2018
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Ulft
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Ulft-Centrum en Ulft-Oost, Ulft
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Fraai, op het DRU-terrein gelegen, BOUWKAVEL van circa 445 m² voor de bouw van een sfeervol vrijstaand woonhuis.

Omschrijving De kavel bevindt zich net om de hoek van de Dru-laan en het begin van de Huttenweg. Aan de voorzijde ontstaat een mooi zicht over de door de gemeente nog aan te leggen bloemrijke velden met een trapveld en daarachter bevindt zich het water van de Oude IJssel. Een unieke kans om op een fantastische plek uw eigen vrijstaande woning te laten realiseren.

Er is door de gemeente Oude IJsselstreek een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Dit kwaliteitsplan geeft aan dat de woning onder meer refereert aan stijlkenmerken uit de periode 1900-1940 met een rijke uitstraling en detaillering. Het volledige beeldkwaliteitsplan is beschikbaar. In eerste instantie was deze kavel bestemd voor de bouw van een twee onder een kap semibungalow, echter zal dit door een projectbesluit van de gemeente worden aangepast naar een kavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De maximale goothoogte bedraagt 6.5 meter en de nokhoogte 10.5 meter.

De verkopende aannemer/ontwikkelaar de Klaassengroep, gaat graag met u in gesprek over de bouwmogelijkheden en de bouw van uw droomwoning.

Markante en historische omgeving De kavel is gelegen op een geweldige locatie op het sfeervolle DRU-terrein met een bijzonder fraaie combinatie van nieuwbouw en historie. Er zijn onder meer prachtige Rijksmonumentale gebouwen met onder meer de cultuurfabriek, een poppodium, de raadzaal, een bibliotheek en een restaurant. Een fraaie militaire Bailey brug geeft toegang naar de achterliggende natuur. Op de DRU is altijd wel wat te doen op het gebied van muziek, voorstellingen, exposities en dergelijke. Kunst, cultuur en natuur komen hier mooi samen.

Het nabij gelegen winkelcentrum van Ulft is recent gerevitaliseerd en heeft winkels, supermarkten en er zijn scholen in de directe omgeving. De snelweg A18 naar Arnhem is vlot bereikbaar, eveneens de stad Doetinchem.

Koopsom € 130.000 vrij op naam

Woningen vlakbij Hutteweg in Ulft

Kanunnik de Vriesstraat
Hutteweg 63
€ 165.000 k.k.
Woonhuis
91 m²
F B Deurvorststraat
Hutteweg 59-59A
€ 199.000 k.k.
Woonhuis
130 m²
Mezenpad
Hutteweg 78
€ 149.000 k.k.
Woonhuis
116 m²
DRU-laan
Hutteweg 55
€ 129.500 k.k.
Woonhuis
51 m²