Te koop: Appartement Postelse Hoeflaan 44 in Tilburg 5042 KK Tilburg (Noord-Brabant) € 127.000 kosten koper

 • Postelse Hoeflaan
 • Postelse Hoeflaan
 • Postelse Hoeflaan
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Portiekflat kopen
Adres Postelse Hoeflaan, Tilburg
Buurt Het Zand, Tilburg
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 127.000 kosten koper
Te koop sinds 11 Jan 2018
Locatie
In plaats Portiekflats in de stad Tilburg
In buurt Portiekflats in de buurt Het Zand, Tilburg
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

POSTELSE HOEFLAAN 44, TILBURG

Bieden vanaf €127.000. Op gunstige locatie ten opzichte van winkelcentrum "Westermarkt" en Twee Steden ziekenhuis gelegen prima onderhouden en ruim 2-kamer appartement op de 3e verdieping met balkon en inpandige berging. Het appartementencomplex is voorzien van een lift, gemeenschappelijke ruimte voor fietsenstallingen en een afgesloten parkeerterrein. De Postelse Hoeflaan is een brede laan met in het midden een royale boomrijke groenstrook. Het appartement is ook gunstig gelegen ten opzichte van het NS station, de Universiteit Tilburg en de uitvalswegen naar de omliggende steden.

Indeling

BEGANE GROND Verzorgde centrale entree met bellentableau, intercominstallatie, brievenbussen en toegang tot trappenhal, lift en loopdeur naar de, achter het complex gelegen, parkeerplaats.

DERDE VERDIEPING Balkon, entree/hal voorzien van tegelvloer met garderobe, berging met de opstelling van de boiler (huur). Keuken met nette keukeninrichting voorzien van wasmachineaansluiting, gaskookplaat, koelkast en vaste kast. De vernieuwde badkamer, voorziet in ligbad, toilet, vaste wastafel en designradiator. Mooie lichte woonkamer met laminaat vloer. Doordat de woonkamer over een grote glazen pui (voorzien van dubbel glas) beschikt heeft men een mooie lichtinval en vrij uitzicht. Slaapkamer tevens voorzien van laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN

 • Inhoud ca. 170 m³
 • Woonoppervlakte ca. 65 m²
 • Bouwjaar 1965
 • Parkeren achter gesloten poort
 • Algemene fietsenstalling
 • Gezamenlijke containers
 • Intercom en lift
 • Geheel voorzien van kunststof kozijnen
 • Blokverwarming v.v. tussenmeters
 • Bijdrage VvE € 147,= incl. voorschot water

KOPERSINFORMATIE Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Postelse Hoeflaan in Tilburg

Midwoldeplein
Postelse Hoeflaan 14
€ 315.000 k.k.
Woonhuis
185 m²
Borselestraat
Postelse Hoeflaan 37
€ 225.000 k.k.
Woonhuis
103 m²
Voorschotenstraat
Postelse Hoeflaan 73
€ 195.000 k.k.
Woonhuis
110 m²
Wittemstraat
Postelse Hoeflaan 23
€ 235.000 k.k.
Woonhuis
115 m²