Te koop: Woonhuis Mercuriuslaan 21 in Rockanje 3235 TD Rockanje (Zuid-Holland) € 136.000 kosten koper

  • Mercuriuslaan
  • Mercuriuslaan
  • Mercuriuslaan
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Mercuriuslaan, Rockanje
Buurt Zuidhoek, Rockanje
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 136.000 kosten koper
Te koop sinds 11 Oct 2017
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Rockanje
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Zuidhoek, Rockanje
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

In een kindvriendelijke en rustige woonwijk ligt deze tussenwoning met ruime woonkamer, dichte keuken, bijkeuken en berging op de begane grond, drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een grote zolderverdieping in Rockanje aan Zee.

BIJZONDERHEDEN De woning heeft een getaxeerde waarde van € 170.000,- k.k. en wordt door de gemeente Westvoorne, middels de Koopgarant-regeling, te koop aangeboden voor € 136.000,- k.k. De overdracht van de woning zal plaatsvinden bij Moerland notaris te Brielle en Starters uit de gemeente Westvoorne krijgen voorrang bij de toewijzing van deze woning en komen in aanmerking voor de Koopgarant-regeling.

Koopgarant-regeling Om de koop van deze woning voor meer mensen bereikbaar te maken, vindt de verkoop plaats onder de zogenaamde “Koopgarant-regeling”. Het principe van Koopgarant is eenvoudig: de koper krijgt een korting op de marktwaarde van de woning maar wordt wel volledig eigenaar van de woning, met de bijbehorende bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Wanneer de eigenaar de woning wil verkopen dan koopt het gemeentelijk Woonbedrijf de woning gegarandeerd weer terug. De waardeontwikkeling (winst of verlies) wordt daarbij volgens een vooraf bepaalde formule gedeeld.

Terugkoopgarantie Wanneer de eigenaar de woning wilt verkopen is hij verplicht de woning aan het Woonbedrijf aan te bieden. De koper krijgt de garantie dat de woning bij verkoop binnen drie maanden teruggekocht zal worden door het gemeentelijk Woonbedrijf. Deze terugkoopgarantie beperkt het risico voor de eigenaar. De terugkoopprijs wordt vastgesteld op basis van een onafhankelijke taxatie.

Indeling

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met HR ++ Glas. De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer en de eerste verdieping van laminaat.

Entree Hal met toiletruimte, de meterkast (4 groepen + dubbele groep en aardlekschakelaar) en de toegang tot de woonkamer.

Toilet Deels betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

Woonkamer De ruime L-vormige woonkamer van 33m² is lekker licht door de grote raampartijen zowel aan de voor- als achterkant van de woning. Verder heeft u middels de open trapopgang toegang tot de verdieping.

Keuken Eenvoudige keuken van 294x254cm met Bruynzeel keukenblok voorzien van een spoelbak en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken In de bijkeuken van 178x172cm bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine/droger, de deur naar de tuin en een directe verbinding naar de berging van 330x235cm

Eerste verdieping

Middels de trapopgang is de eerste verdieping bereikbaar en vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de zolderverdieping.

Slaapkamer 1 Slaapkamer van 396x308cm, gelegen aan de achterzijde van de woning, beschikt over een raampartij.

Slaapkamer 2 Slaapkamer van 256x299cm, eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning met raampartij.

Slaapkamer 3 Slaapkamer van 377x317cm, gelegen aan de voorzijde van de woning, beschikt over een raampartij.

Badkamer Deels betegelde badkamer van 183x159, voorzien van een douche, 2e toilet, wastafel en dakraam.

Tweede verdieping Middels de trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar. Op de voorzolder bevindt zich de opstelling van de cv-ketel AWB 2009 en vanaf hier heeft u toegang tot de vierde slaapkamer.

Slaapkamer 4 Zolderkamer van 366x357cm (gemeten 1.50m lijn) Deze kamer is voorzien van vloerbedekking en een groot dakraam aan de achterzijde.

Tuin Voor- en achtertuin. In de betegelde achtertuin is het lekker toeven en via de poort voor achterom kunt u zo de fiets in de stenen berging plaatsen.

Bouwkundig rapport aanwezig.

Bijzonderheden De overdracht zal plaatsvinden bij Moerland notaris te Brielle. Starters uit de gemeente Westvoorne krijgen voorrang bij de toewijzing van deze woning.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Mercuriuslaan in Rockanje

Dorpsweg
Mercuriuslaan 48
€ 399.000 k.k.
Woonhuis
170 m²
Weyerland
Mercuriuslaan 71
€ 249 k.k.
Woonhuis
100 m²
Kerkweg
Mercuriuslaan 53-B
€ 385 k.k.
Appartement
124 m²
Olaertsduijnweg
Mercuriuslaan 4
€ 595.000 k.k.
Woonhuis
190 m²