Te koop: Appartement Blekerslaan 89 in Rijswijk (gem. Rijswijk) 2282 PB Rijswijk (gem. Rijswijk) (Zuid-Holland) € 165.000 k.k.

  • Blekerslaan
  • Blekerslaan
  • Blekerslaan
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Galerijflat kopen
Adres Blekerslaan, Rijswijk
Buurt Oud-Rijswijk, Rijswijk
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 165.000 k.k.
Te koop sinds 07 Dec 2016
Locatie
In plaats Galerijflats in de stad Rijswijk
In buurt Galerijflats in de buurt Oud-Rijswijk, Rijswijk
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Voor u aangeboden deze heerlijk lichte en ruime hoek - bovenwoning op de derde en vierde (en tevens bovenste) verdieping. De woning heeft een woonoppervlakte van 100M² en is gelegen op de grens van Den Haag en Rijswijk in het oude centrum van Rijswijk. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum "Herenstraat". Doordat het om een hoekwoning gaat zijn er in de ruime woonkamer (30M²) aan twee zijden raampartijen die dit een heerlijk lichte woning maken. Het balkon bevindt zich op het zuidwesten, dus daar kunt u heerlijk genieten van de middag / avond zon. De indeling van de woning biedt vele mogelijkheden om (bijvoorbeeld) wonen en werken te combineren. De bovenverdieping is door de 3 grote velux ramen eveneens heerlijk licht en biedt veel ruimte. Indien gewenst kunt u de indeling eenvoudig aanpassen en zo de woning naar uw eigen (woon)wensen aanpassen.

Er is de laatste jaren flink geïnvesteerd in deze woning, waarbij, o.a., de volgende zaken zijn aangepakt:

De moederhaard is vervangen voor een Cv-installatie met Hr-ketel; Er is een nieuwe keuken geplaatst voorzien van alle moderne inbouwapparatuur; De badkamer is vernieuwd; De bovenverdieping is bij de woning getrokken d.m.v. het plaatsen van een vaste trap; In de woonkamer zijn nieuwe kozijnen geplaatst met isolerend glas. Kortom in een instapklare woning met veel ruimte die eventueel naar eigen wens is in te delen.

Indeling: Begane grond Gesloten portiek met bellen plateau en brievenbussen, trappenhuis en entree op de derde woonlaag.

Eerste verdieping: Entree via een ruime hal welke toegang biedt tot alle ruimtes op deze woonlaag en vaste trap naar de bovenverdieping. Vanuit de hal bereikt u de heerlijk lichte en ruime woonkamer (30M²) met 2 vaste kasten en extra raam door de hoekligging. Nette keuken (1.68 X 3.26) voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, te weten: kookplaat, afzuigkap, vaste oven, koel-vries combinatie en mengkraan.

Vanuit de keuken bereikt u de badkamer voorzien van een douchecabine. De ruimte zelf is echter ruim en kan ook als wasruimte dienst doen. U vindt hier ook de aansluitingen voor de was-droogopstelling en de CV-ruimte. Ruime slaapkamer van 11M²

Bovenste verdieping Flinke ruimte die makkelijk naar wens is in te delen. Op dit moment betreedt u via de vaste trap een ruime overloop van 18M². Daarachter bevindt zich een ruime (slaap)kamer van maar liefst 24M². Tevens zijn er schotten geplaatst om bergruimte te creëren

Bijzonderheden

  • Woning met veel mogelijkheden qua gebruik en indeling;
  • Geheel voorzien van dubbel glas;
  • HR combi ketel (Vaillant)
  • Eigen grond;
  • Inactieve VvE;
  • Oplevering in overleg, maar kan spoedig.

Disclaimer Hoewel met groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld is kunnen aan de inhoud van de advertentie geen rechten worden ontleend.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Blekerslaan in Rijswijk

van Vredenburchweg
Blekerslaan 18
€ 299.000 k.k.
Appartement
122 m²
Caan van Necklaan
Blekerslaan 96
€ 199.500 k.k.
Appartement
110 m²
Paulus Potterlaan
Blekerslaan 83
€ 199.000 k.k.
Appartement
96 m²
Generaal Spoorlaan
Blekerslaan 353
€ 140.000 k.k.
Appartement
73 m²