Te koop: Woonhuis Zellersacker 2110 in Nijmegen 6546 HR Nijmegen (Gelderland) € 165.000 k.k.

  • Zellersacker
  • Zellersacker
  • Zellersacker
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Zellersacker, Nijmegen
Buurt 't Acker, Nijmegen
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 165.000 k.k.
Te koop sinds 31 Dec 2016
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Nijmegen
In buurt Eengezinswoningen in de buurt 't Acker, Nijmegen
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Verspringende tussenwoning met berging, tuin en achterom. Rustige ligging nabij scholen, speelgelegenheden, winkels en Brabantse Poort. De woning kenmerkt zich door veel ruimte en lichtinval. De ligging op de hoek van het woningenblok biedt aan de voorzijde van de woning een ruimtelijk gevoel.

De wijk is voorzien van diverse parkeermogelijkheden.

Indeling: portaal met meterkast, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Doorzonwoonkamer met een door een bar afgescheiden keukengedeelte. Aansluitend aan de woonkamer is een tweede woonkamergedeelte aanwezig. Dit gedeelte van de woonkamer is door middel van een open doorgang aangesloten. Hierdoor wordt veel ruimte verkregen ( 35M²!) . De ruimte kan eventueel afgescheiden worden om als speelkamer, hobbykamer of werkkamer te worden benut.

De keuken wordt gevormd door een aanrecht met afscheiding ten opzichte van het woonkamergedeelte. In de keuken is diverse losse apparatuur geplaatst. Aan de achterzijde van de woning is een klein portaal met toegang tot de toiletruimte. De achtertuin is vanuit het portaal toegankelijk.

Eerste verdieping: op de verdieping zijn drie slaapkamers, overloop en een berging/inloopkast aanwezig. De inloopkast is bereikbaar via een slaapkamer. Eén slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De twee overige ruime slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer is eveneens aan de voorzijde van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een ligbad. Van origine is een douchehoek aanwezig. Deze is naar wens nog te benutten.

Op de overloop is een vaste kast aanwezig waardoor de C.V.-opstelling (Nefit Smartline Basic, bouwjaar 2007) keurig uit het zicht is geplaatst.

De achtertuin is in zuid-oostelijke richting gelegen en van een achterom voorzien. Door de open ligging van de woning is er veel zon in de tuin. De tuin loopt schuin toe, de schutting is kortgeleden vervangen. Via de achterom is de speelweide met de iets verderop gelegen speelgelegenheid bereikbaar.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Zellersacker in Nijmegen

Hatertseweg
Zellersacker 155
€ 278.950 v.o.n.
Appartement
97 m²
Hatertseweg
Zellersacker 149
€ 0 v.o.n.
Appartement
157 m²
Graafseweg
Zellersacker 56-B
€ 215.000 k.k.
Appartement
81 m²
Berg en Dalseweg
Zellersacker 284
€ 525.000 k.k.
Woonhuis
195 m²