Te koop: Woonhuis Vledderschans 14 in Nieuwegein 3432 EN Nieuwegein (Utrecht) € 215.000 k.k.

  • Vledderschans
  • Vledderschans
  • Vledderschans
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Vledderschans, Nieuwegein
Buurt Jutphaas Wijkersloot, Nieuwegein
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 215.000 k.k.
Te koop sinds 18 Mar 2016
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Nieuwegein
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Jutphaas Wijkersloot, Nieuwegein
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Nette eengezinswoning te koop in Nieuwegein, met goede en zonnige tuin. De woning is zeer rustig gelegen aan de rand van “Vreeswijk”. De stenen berging bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Alle voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de directe omgeving aanwezig. Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 1980 en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming middels stadverwarming.

Woonoppervlakte ca. 130 m2, inhoud ca. 345 m3. Ruime woonkamer voorzien van laminaat vloer, open keuken is voorzien van koelkast/diepvries, elektrische kookplaat en vaatwasser. De woonkamer geeft toegang tot een ruime achtertuin. Toilet bevindt zich op de begane grond en is half betegeld.

1ste Verdieping: Overloop voorzien van 2 (v/h 3) ruime slaapkamers. Neutraal uitgevoerde badkamer voorzien van een ligbad, 2de toilet, wasmachine aansluiting en vaste wastafel. De verdieping is voorzien van een mooie laminaat vloer.

2de verdieping : Zolder met vaste trap, voorzolder, 1 grote slaapkamer, berging, vliering.

Algemene info: Nette eengezinswoning te koop in Nieuwegein, met goede en zonnige tuin. De woning is zeer rustig gelegen aan de rand van “Vreeswijk”. De stenen berging bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Ligging: Alle voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de directe omgeving aanwezig. Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 1980 en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming middels stadverwarming.

Indeling: Woonoppervlakte ca. 130 m2, inhoud ca. 345 m3. Ruime woonkamer voorzien van laminaat vloer, open keuken is voorzien van koelkast/diepvries, elektrische kookplaat en vaatwasser. De woonkamer geeft toegang tot een ruime achtertuin. Toilet bevindt zich op de begane grond en is half betegeld.

1e verdieping: 1ste Verdieping: Overloop voorzien van 2 (v/d 3) ruime slaapkamers. Neutraal uitgevoerde badkamer voorzien van een ligbad, 2de toilet, wasmachine aansluiting en vaste wastafel. De verdieping is voorzien van een mooie laminaat vloer.

2e verdieping: 2de verdieping : Zolder met vaste trap, voorzolder, 1 grote slaapkamer, berging, vliering.

Woningen vlakbij Vledderschans in Nieuwegein

Steenarend
Vledderschans 26
€ 275.000 k.k.
Woonhuis
109 m²
Zwaardenburg
Vledderschans 77
€ 199.500 k.k.
Appartement
102 m²
Wenckebachplantsoen
Vledderschans 112
€ 180.000 k.k.
Appartement
83 m²
Schaapweide
Vledderschans 16
€ 250.000 k.k.
Woonhuis
110 m²