Te koop: Woonhuis Koekoekslaan 30 in Nieuwegein 3435 CL Nieuwegein (Utrecht) € 675.000 kosten koper

  • Koekoekslaan
  • Koekoekslaan
  • Koekoekslaan
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Villa kopen
Adres Koekoekslaan, Nieuwegein
Buurt Doorslag, Nieuwegein
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 675.000 kosten koper
Te koop sinds 09 Feb 2018
Locatie
In plaats Villa's in de stad Nieuwegein
In buurt Villa's in de buurt Doorslag, Nieuwegein
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Uniek gelegen aan de Randdijk in Nieuwegein op een groot perceel van meer dan 760 m2, vind je deze royale villa met garage en praktijkmogelijkheden aan huis.

Door de centrale ligging met in de directe nabijheid het St. Antonius Ziekenhuis, winkelcentrum Cityplaza en diverse goede verbindingen met het openbaar vervoer en uitvalswegen, kunnen we wel spreken over een zeer gunstige ligging. Of je nu veel in Nieuwegein zelf moet zijn of dagelijks naar Utrecht of het Zuiden van het land moet afreizen. Het is vanuit hier allemaal goed te doen.

Een klein stukje geschiedenis over Nieuwegein; vanaf 1958 bestond bij het provinciebestuur van Utrecht het plan om het gebied tussen de dorpen Jutphaas en Vreeswijk volledig te gebruiken voor grootschalige woningbouw waardoor, met inbegrip van deze beide gemeenten een geheel nieuwe plaats zou ontstaan. In het noordelijk deel van het gebied was Jutphaas al bezig met het bouwen van de uitbreidingswijk "Wijkersloot" en Vreeswijk in het zuiden met de wijk "Zandveld". Deze ontwikkelingen waren aldus voorboden van de nieuwe plaats wat resulteerde in 1971 tot de stad Nieuwegein.

Laten we eens kijken naar de villa aan de Koekoekslaan zelf;

Waar voorheen een tandarts zijn praktijk uitvoerde naast het wonen, is deze villa recent leeggekomen en mogen wij hem aanbieden. Het gebruik is breed inzetbaar en daarbij kunnen wij ons voorstellen dat naast het regulier bewonen van het geheel, je een (medische-) praktijk o.i.d. wil houden. De huidige indeling is eenvoudig aan te passen. De voormalige garage die nu bij de praktijkruimte betrokken is waardoor het huis over een riante woonoppervlakte beschikt, is ook eenvoudig weer terug te brengen en dan blijft er ook nog voldoende ruimte over voor andere functies.

Aan buitenruimte geen gebrek. Op dit moment zijn er diverse parkeerplaatsen aan de voorzijde van de woning met een achterom waar nog meer plekken te vinden zijn. Afhankelijk van het uiteindelijke gebruik ervan, kan je er ook weer een mooie en rustig gelegen tuin aanleggen. De achterzijde van het perceel ligt vrij en is mooi beschut door de aanwezige begroeiing.

Voor vragen over de specifieke mogelijkheden van het gebruik, zowel bouwkundig als juridisch, nemen wij graag de tijd om dit persoonlijk toe te lichten.

Zoals al eerder aangegeven is de indeling zeer eenvoudig naar ieder zijn wens aan te passen. Voor de huidige indelingen een exacte maatvoeringen per ruimte, verwijzen wij jou graag naar de 2- en 3-D plattegronden.

Kortom ben je op zoek naar een zeer centraal gelegen woning met vele mogelijkheden en veel ruimte, dan nemen wij graag de tijd om deze villa aan jou te laten zien. Een afspraak is zo gemaakt.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda.

Woningen vlakbij Koekoekslaan in Nieuwegein

Lichtegaarde
Koekoekslaan 68
€ 489.000 kosten koper
Woonhuis
188 m²
Raemaekerslaan
Koekoekslaan 1
€ 257.500 kosten koper
Woonhuis
128 m²
Meloengaarde
Koekoekslaan 6
€ 200.000 kosten koper
Appartement
79 m²
Bankstede
Koekoekslaan 20
€ 175.000 kosten koper
Appartement
75 m²