Te koop: Woonhuis Nieuw-Loosdrechtsedijk 9 in Loosdrecht 1231 KL Loosdrecht (Noord-Holland) € 780.000 k.k.

  • Nieuw-Loosdrechtsedijk
  • Nieuw-Loosdrechtsedijk
  • Nieuw-Loosdrechtsedijk
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Woonboerderij kopen
Adres Nieuw-Loosdrechtsedijk, Loosdrecht
Buurt Nieuw-Loosdrechtsedijk (gedeeltelijk), Loosdrecht
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 780.000 k.k.
Te koop sinds 01 Oct 2015
Locatie
In plaats Woonboerderijen in de stad Loosdrecht
In buurt Woonboerderijen in de buurt Nieuw-Loosdrechtsedijk (gedeeltelijk), Loosdrecht
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Een object als dit komt niet zo vaak te koop; de huidige eigenaar heeft het ook al bijna 40 jaar in bezit,maar nu het langzamerhand te groot aan het worden is komt de tijd om een nieuwe bewoner te zoeken die met net zoveel liefde en plezier van deze boerderij zal genieten. Een prachtig gerestaureerde rietgedekte Langhuisboerderij (rijksmonument) op bijna 1000 m2 grond met daarbij nog een vrijstaand bijgebouw van circa 35 m2 op de begane grond (en nog 11 m2 op de bergzolder) geschikt voor kantoor/praktijk aan huis, guesthouse of wellicht geschikt voor separate huisvesting voor inwonende familieleden. Aan de voorzijde een weids uitzicht over de landerijen, aan de zijkant zeer ruime parkeergelegenheid en aan de achterzijde een prachtig aangelegde en vooral vrije zonnige tuin met fietsenberging. Het geheel is zeer goed onderhouden door lokale vakmensen en jaarlijks geïnspecteerd door de "monumentenwacht". Een object met zeer veel mogelijkheden gelegen op korte afstand van alle voorzieningen, scholen, de Loosdrechtse plassen en natuurgebieden voor mooie wandel- of fiets tochten.

Globale indeling: hoofdentree, ruime hal met trap naar de verdieping, living aan de achterzijde met half open keuken en bijkeuken met aansluiting wasmachine en toilet, vanuit de hal is tevens bereikbaar een zitkamer en een ruime slaapkamer annex grote badkamer, 2e entree die toegang geeft tot de eerder genoemde zitkamer, een ruime studeerkamer en een bibliotheek met eigen toilet en trap naar de verdieping. Verdieping: aan de voorzijde een grote werk- of slaapkamer met inloop berging; via een 2e trappenhuis bereikbare overloop met ruime slaapkamer, eenvoudige badkamer, werkkamer (welke eenvoudig is af te scheiden tot separate kamer, 3e grote kamer. Bijgebouw: entree, multifunctionele en lichte ruimte met keukenblok en bergkast, vlizotrap naar verdieping (thans bergruimte) dit gebouw is voorzien van eigen gas c.v. Voor de exacte indeling en maatvoering verwijzen wij naar de plattegronden die te vinden zijn in de brochure en op Funda tussen de foto's en in het tabblad "plattegronden".

*\\ Deze woning is exact gemeten volgens de NEN2580; hiervan is een meetrapport beschikbaar, vraag hier ook naar bij andere woningen! ***

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Nieuw-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht

Lijsterbeslaan
Nieuw-Loosdrechtsedijk 29
€ 315.000 k.k.
Woonhuis
90 m²
Veendijk
Nieuw-Loosdrechtsedijk 15
€ 2.395.000 k.k.
Woonhuis
420 m²
Rembrandtlaan
Nieuw-Loosdrechtsedijk 31-A
€ 1.095.000 k.k.
Woonhuis
247 m²
Spanker
Nieuw-Loosdrechtsedijk 3
€ 342.000 k.k.
Woonhuis
135 m²