Te koop: Woonhuis De Singel 8 in Easterein 8734 HR Easterein (Friesland) € 239.000 k.k.

  • De Singel
  • De Singel
  • De Singel
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres De Singel, Easterein
Buurt Easterein, Easterein
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 239.000 k.k.
Te koop sinds 13 Nov 2017
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Easterein
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Easterein, Easterein
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Ruime uitgebouwde 2/1 in kap woning met nieuwe badkamer, grote moderne woonkeuken en vijf slaapkamers De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige nieuwbouwwijk met speeltuin op ca. 50 meter afstand.

Beschrijving:

Algemeen:

De uitstekend onderhouden woning is door de jaren heen uitgebouwd en aangepast tot een ruime woning voor een groot gezin.

In 2002 is er een kap op de voormalige garage gebouwd , voor meer ruimte op de bovenverdieping. In 2010 is er een nieuwe aanbouw gebouwd. Hierdoor ontstond een grote woonkeuken en een aparte woonkamer. In 2015 is een nieuwe carport geplaatst. In 2017 is de complete badkamer vernieuwd.

Het schilderwerk buiten is 2016/2017 gedaan. In 2017 is de dakbedekking van de dakkapel nog vernieuwd. Verwarming en warmwater d.m.v. CV.

Indeling:

Hal/entree met twee trappen naar de eerste verdieping. Er is een trap voor het woning gedeelte en er is een trap voor de opbouw boven de voormalige garage.

Toiletruimte met hangend toilet en een fonteintje.

L vormige woonkamer met eikenhouten vloer. De woonkamer en woonkeuken zijn gescheiden door suite deuren.

De woonkeuken met een hoekopstelling, inbouwspots, laminaatvloer, vloerverwarming en openslaande deuren naar terras op het zuiden. Het keukenblok is voorzien van o.a. vaatwasser, koelkast, vriezer, afzuiginstallatie en een combi oven/magnetron.

Grenzend aan de woonkeuken is de voormalige garage, die omgebouwd is tot een mooie bijkeuken met kastenwand en aansluitingen voor wasmachine en droger. Daarnaast nog een opslag gedeelte voor fietsen (tuin) gereedschap e.d. Tevens is er een deur voor achterom.

Eerste verdieping:

De eerste verdieping met vier slaapkamers, badkamer en twee maal een kleine overloop waarvan één met een trap naar de zolderverdieping. Het is mogelijk de gehele eerste verdieping door één van de twee trappen te gebruiken. De eerste verdieping is dus niet in twee gedeeltes opgedeeld. Het is mogelijk een "rondje" te lopen.

De badkamer is van twee zijden te betreden. In 2017 is de badkamer geheel vernieuwd en is voorzien van een inloop douche, hangend toilet , wastafel en bad meubel.

Tweede verdieping/ zolder;

De zolder heeft een kleine overloop met slaapkamer , voorzien van dakramen voor voldoende daglicht.

Buiten:

Aan de voorzijde van de woning ligt een onderhoudsarme voortuin met grote oprit en een carport. Aan de achterzijde van de woning ligt een besloten, onderhoudsarme tuin met groot zonneterras op het zuiden. De openslaande deuren kunnen worden afgeschermd door een screen.

Bijzonderheden:

Aanvaarding in overleg . Bezichtiging in overleg ook op zaterdag of avond. Besloten speeltuin op ca. 50 meter afstand.

Woningen vlakbij De Singel in Easterein

Foarbuorren
De Singel 1
€ 122.500 k.k.
Woonhuis
180 m²
Wynserdyk
De Singel 7
€ 117.000 k.k.
Woonhuis
85 m²
Skilplein
De Singel 15
€ 267.500 k.k.
Woonhuis
190 m²
't Heechhiem
De Singel 1
€ 195.000 k.k.
Woonhuis
140 m²