Te koop: Woonhuis Galderseweg 81 in Breda 4836 AE Breda (Noord-Brabant) € 865.000 v.o.n.

  • Galderseweg
  • Galderseweg
  • Galderseweg
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Herenhuis kopen
Adres Galderseweg, Breda
Buurt Mastbos, Breda
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 865.000 v.o.n.
Te koop sinds 12 Jan 2018
Locatie
In plaats Herenhuizen in de stad Breda
In buurt Herenhuizen in de buurt Mastbos, Breda
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

LANDGOED DE KLOKKENBERG

Leven op Landgoed De Klokkenberg, waar een groot, bakstenen complex met torens vol ontzag domineert, omringd door een aangelegd parklandschap, vrije natuur, rivier de Mark en het Mastbos, is niet zomaar een uitbreidingswijkje van Breda. Landgoed De Klokkenberg is veel meer, het is ook een manier van leven. Wonen op De Klokkenberg is opgaan in het landgoed, het landgoed is tenslotte het landgoed van haar bewoners.

VROUWENVLEUGEL

In de voormalige Vrouwenvleugel van het landgoed komen 14 gigantische herenhuizen. De herenhuizen zijn extra breed en hebben een woonoppervlak van maar liefst meer dan 335 m2, verdeeld over 4 bouwlagen. Natuurlijk beschikken deze woningen over diepe tuinen en ieder met eigen garage en parkeerplaats.

BEZOEK UW LANDGOED

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Landgoed de Klokkenberg te ontdekken en dat is met een bezoek aan het landgoed. Door middel van de nieuwste technieken, zoals een VR-bril, kunt u het toekomstige landgoed door uw eigen ogen zien. Wij tonen u graag de vele mogelijkheden en de karakteristieke plekken van de Vrouwenvleugel. Tijdens een bezoek ervaart u ook tevens de weldadige rust en kalmte op deze unieke locatie.

PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Voor het bezoeken van het landgoed kunt u een persoonlijke afspraak maken met een van onze makelaars. Neem contact met ons op via het nummer 076 56 56 056 of via nieuwbouw@schonckschul.com

Laat u verrassen en neem een kijkje!

EVEN TERUG IN DE TIJD...

Landgoed De Klokkenberg is, halverwege vorige eeuw, als sanatorium gebouwd aan de Galderseweg. Bij de keuze voor deze locatie waren twee criteria doorslaggevend: de ligging in de vrije natuur én de korte afstand tot de bebouwde kom, zodat het personeel op de fiets naar De Klokkenberg kon komen. Bijna 70 jaar later zijn de argumenten van voormalig geneesheer-directeur de heer C. Dijkstra nog steeds valide; vrije natuur, fraaie bossen, een geweldig uitzicht en op zeer korte afstand van Breda. Landgoed De Klokkenberg; een dorpje dat past in je hand.

De woonmogelijkheden op Landgoed de Klokkenberg zijn vastgelegd in een prachtige brochure. Een gedrukt exemplaar ontvangt tijdens uw landgoedbezoek.

Wilt u meer weten over het Landgoed de Klokkenberg, de mogelijkheden of wilt u de ontwikkelingen van Landgoed De Klokkenberg volgen? Schrijf u dan in via landgoeddeklokkenberg.nl. Inschrijvers worden als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe ontwikkelingen.

Woningen vlakbij Galderseweg in Breda

Paradijslaan
Galderseweg 88
€ 224.000 k.k.
Woonhuis
112 m²
Markendaalseweg
Galderseweg 64-2
€ 239.000 k.k.
Appartement
85 m²
Waterviolier
Galderseweg 154
€ 245.000 k.k.
Woonhuis
125 m²
Nieuwe Inslag
Galderseweg 8
€ 225.000 k.k.
Woonhuis
110 m²