Te koop: Appartement Columbusstraat 2-a in Breda 4812 RT Breda (Noord-Brabant) € 179.500 kosten koper

  • Columbusstraat
  • Columbusstraat
  • Columbusstraat
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Portiekflat kopen
Adres Columbusstraat, Breda
Buurt Heuvel, Breda
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 179.500 kosten koper
Te koop sinds 11 Oct 2017
Locatie
In plaats Portiekflats in de stad Breda
In buurt Portiekflats in de buurt Heuvel, Breda
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

OMSCHRIJVING

Wij bieden u dit leuke en verzorgde appartement met 2 slaapkamers, duurzame kunststof kozijnen, sfeervolle en-suite deuren en centrale ligging aan het fraaie Dr. Struyckenplein aan. De hoge plafonds geven het appartement een ruime en luxe sfeer mee. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag. Het Dr Struyckenplein is gelegen op 10 minuten fietsafstand van het bruisende centrum van Breda en slechts 5 minuten van het sfeervolle Princenhage. Aan het plein zijn diverse winkels gesitueerd. Daarnaast zijn de openbaar vervoersverbindingen en daardoor ook het centraal station snel te bereiken. Spreek dit u allemaal aan? Is dit leuke appartement op deze zeer gewilde locatie wat u zoekt? Dan is dit de gouden kans om een bezichtiging te plannen en uzelf te overtuigen van de vele voordelen van dit appartement!

INDELING

Entree van het gebouw Hier bevindt zich het bellentableau met brievenbussen. Deze verzorgde ruimte is voorzien van een trap. Hiermee bereikt u het appartement op de 1e verdieping.

Hal De fraaie entree met 2 bogen in het plafond is voorzien van een vaste kast en intercom installatie. Deze hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 2 slaapkamers. De wanden zijn voorzien van spachtelputz afwerking. De vloer is bekleed met een fraaie hoogpolige vloerbedekking.

Woonkamer De zeer lichte woonkamer (4,30x3,85 en 4,30x3,25m) is verdeeld in 2 ruimtes, de zitkamer en de eetkamer. Beiden zijn vanuit de hal bereikbaar waardoor flexibiliteit ontstaat qua indeling van de ruimte. De ruimte is gescheiden door prachtige authentieke en-suite deuren. De inbouwkasten in zowel zit-als eetkamer geven zowel sfeer als extra opbergruimte. De deuren van beide ruimtes zijn afgewerkt met facetglas. Hoewel het appartement zich nabij het levendige Dr. Struyckenplein bevindt is daar in het appartement weinig van merkbaar. De wanden zijn voorzien van spachtelputz afwerking. De vloer is bekleed met een fraaie hoogpolige vloerbedekking.

Keuken De keuken in rechte opstelling (3,20x1,90m) is afgewerkt met hoogglans frontjes met houtmotief. De keuken biedt een aantal onderkastjes en bovenkastjes en als inbouwapparatuur een 4 pits gaskookplaat, een spoelbak, een koelkast, een vaatwasser en een combimagnetron. De keuken is afgewerkt met een plavuizen vloer, spachtelputz wanden en zwarte metro tegeltjes. De keuken biedt toegang tot zowel de badkamer als het balkon.

Badkamer De badkamer (1,30x2,85m) in lichte kleurstelling is toegankelijk via de keuken en is voorzien van een ligbad met whirlpool functie, thermostaatkraan en douchemogelijkheid. Verder is een wastafel in een meubel en designradiator aanwezig. De ruimte is volledig betegeld.

Toilet De toiletruimte is deels afgewerkt met spachtelputz wanden en een authentieke granieten vloer. In de ruimte is staand toilet en een fonteintje aanwezig.

Slaapkamer 1 Deze slaapkamer (4,20x2,70m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is momenteel in gebruik als slaapkamer. In de ruimte is een vast kast aanwezig. De ruimte is afgewerkt met stucwerk wanden en hoogpolige vloerbedekking.

Slaapkamer 2 Deze slaapkamer (4,20x3,25m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is momenteel in gebruik als kinderslaapkamer. In de ruimte is een wasbak aanwezig en tevens een vaste kast. De ruimte is afgewerkt met stucwerk wanden en hoogpolige vloerbedekking.

Balkon Het balkon bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is toegankelijk via de keuken. Het balkon biedt een groen uitzicht.

Berging De berging is gelegen op de bovenste woonlaag van het complex en is voorzien van elektra.

BIJZONDERHEDEN

  • Fraai appartement op zeer centrale ligging;
  • Sfeervolle woonkamer met en-suite deuren;
  • Het appartement is voorzien van duurzame kunststof kozijnen;
  • In het gehele appartement is isolatieglas aanwezig.
  • De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars is € 120,- In de maandelijkse bijdrage is onder meer opgenomen de opstal- en brandverzekering, de administratiekosten van de Vereniging, de elektra- en onderhoudskosten voor de algemene ruimtes, schoonmaakkosten, reservering voor groot onderhoud en de dagelijkse kosten.

VOORBEHOUD/AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet ervan uitgegaan worden dat bovenstaand slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen e.d.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Aan de gegevens in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang kunnen zijn.

Crielaers Makelaardij & Taxaties Plateelbakkerstraat 36 4813KT Breda

De Makelaar die ontzorgt!

T: 076-5324640 T: 06-21590630 E: roderick@crielaersmakelaardij.nl I: www.crielaersmakelaardij.nl

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Columbusstraat in Breda

Steijnlaan
Columbusstraat 34
€ 295.000 k.k.
Woonhuis
100 m²
Houtmarkt
Columbusstraat 82
€ 189.000 k.k.
Woonhuis
100 m²
Boutensstraat
Columbusstraat 7
€ 300.000 k.k.
Woonhuis
125 m²
Wilhelminastraat
Columbusstraat 50-A
€ 398.000 k.k.
Appartement
145 m²