Te koop: Woonhuis Abeelstraat 34 in Bergen op Zoom 4621 AH Bergen op Zoom (Noord-Brabant) € 185.000 kosten koper

  • Abeelstraat
  • Abeelstraat
  • Abeelstraat
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Abeelstraat, Bergen op Zoom
Buurt Gageldonk-West, Bergen op Zoom
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 185.000 kosten koper
Te koop sinds 12 Apr 2018
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Bergen op Zoom
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Gageldonk-West, Bergen op Zoom
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Deze drive-in woning is gelegen in een doodlopende straat aan de rand van het centrum. Doordat deze straat geen doorgaand verkeer heeft is dit een heerlijke straat waar de kinderen nog lekker voor de deur kunnen spelen met de vriendjes uit de buurt. Het centrum is echt op loopafstand, zodat je ook snel op de Grote Markt zit met je vrienden op het terras van een gezellige gelegenheid of even snel lekker kunt gaan shoppen. De ligging is dus perfect en de woning is erg verrassend, die moet je gezien hebben om daar een goed beeld van te hebben. Een ruime woning met garage, of liever kantoor aan huis? En dan nog voldoende slaapkamers voor het hele gezin!

Entree, garage of kantoor, berging (begane grond) Je komt via de royale entree de woning binnen, waar voldoende ruimte is voor een kapstok, de meterkast en het toilet. De draaitrap die je tegenkomt brengt je naar de woonverdieping, maar pas nadat we de ruime garage hebben gezien. De garage wordt afgesloten door middel van een elektrische deur en is ook vanuit de hal bereikbaar. Achter de garage is nog een hobbyruimte of berging voor het geval u de garage liever wilt gebruiken voor bijvoorbeeld kantoor of studio aan huis. De auto kan worden geparkeerd op de eigen oprit, dus een plekje zoeken is echt niet nodig.

Woongedeelte (1e verdieping) Als we dan toch de trap zijn opgegaan, komen wij op een kleine overloop met een verdere trapopgang naar de slaapverdieping en de toegang naar de woonkamer. Doordat de weg aan de achterzijde van de woning hoger is gelegen dan aan de voorzijde kun je direct vanuit de woonkamer de gezellige tuin inlopen die is voorzien van veel groen en een afsluitbare poort. De woonkamer is van het type doorzon en heeft een open haard. De half-open keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, kookplaat en afzuigkap. Deze verdieping is lekker licht door het grote raamoppervlak.

Slaapverdieping (2e verdieping) De trap die de spil vormt van de woning, loopt ook door naar de slaapverdieping om uiteindelijk te eindigen nog een verdieping hoger, maar daar komen we straks. Eerst kijken we nog naar de slaapverdieping met de grote slaapkamer van ruim 15m² aan de tuinkant en de 2 andere slaapkamers aan de voorzijde van resp. 9m² en 7m². De badkamer heeft een ligbad, een aparte douche en vaste wastafel. Het toilet met fonteintje is rechtstreeks bereikbaar via de overloop.

Zolder (2e verdieping) De hoogste verdieping heeft een grote dakkapel, zodat we hier een extra slaapkamer kunnen maken. Er blijft dan voldoende ruimte over om spullen op te bergen. De cv-ketel is in 2016 vervangen door een Remeha HR ketel, die ook op deze verdieping is opgehangen.

Tuin De tuin heeft veel groen en is op een speelse manier ingericht, zodat hij veel privacy biedt en je toch heerlijk van de zon kunt genieten.

Bijzonderheden

  • De woning is aan de tuinzijde voorzien van rolluiken
  • Er is in 2016 een nieuwe cv-ketel geplaatst
  • Zeer centraal gelegen op een markante plaats in Bergen op Zoom
  • Bijgesloten plattegronden zijn bedoeld om een beeld te geven van de indeling, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • De uitgebreide brochure kunt u downloaden op onze site

  • Ook kunt u de woning nog eens bekijken via ons youtube kanaal /user/BrabantMakelaardij

  • Het aankopen van een woning is een belangrijke beslissing, laat u zelf begeleiden door een NVM aankoopmakelaar

De ligging is perfect en de woning is erg verrassend, die moet je gezien hebben om daar een goed beeld van te hebben. Bel snel voor een bezichtiging, wij laten u deze drive-in woning graag zien!

Inruil eigen woning mogelijk Wij werken veel samen met een beleggingsmaatschappij die woningen koopt, beheert en verkoopt. In het geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Woningen vlakbij Abeelstraat in Bergen op Zoom

Lamsoor
Abeelstraat 1
€ 395.000 k.k.
Woonhuis
165 m²
Van Houtenstraat
Abeelstraat 18
€ 167.000 k.k.
Woonhuis
124 m²
Glymesstraat
Abeelstraat 30
€ 275.000 k.k.
Woonhuis
138 m²
Stoffeligstraatje
Abeelstraat 35
€ 425.000 k.k.
Woonhuis
124 m²