Te koop: Woonhuis Molenvaart 168 in Anna Paulowna 1761 AN Anna Paulowna (Noord-Holland) € 345.000 k.k.

  • Molenvaart
  • Molenvaart
  • Molenvaart
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Molenvaart, Anna Paulowna
Buurt Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt, Anna Paulowna
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 345.000 k.k.
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Anna Paulowna
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt, Anna Paulowna
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Deze vrijstaande woning met grote losse schuur vindt u aan de Molenvaart in Anna Paulowna. Het geheel is gelegen op een A-locatie, want zowel het NS-station, basisscholen, sportvelden en het winkelcentrum zijn nabij gelegen. De woning is in de loop der jaren netjes onderhouden en her en der wat gemoderniseerd. Zo is in 2008 de badkamer gerenoveerd en is het buitenschilderwerk in ca. 2015 gedaan door een erkend schilder (fa. Helders Schilders Bedrijf). U komt binnen in een entree met meterkast en trapopgang naar de eerste etage. Deur naar de woonkamer met open keuken in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een erker aan de voorzijde, u kijkt vrij uit over de Molenvaart! Via de woonkamer is de bijkeuken te bereiken. Separaat toilet met closet en fontein. Gerenoveerde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en wandcloset. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en is er voldoende bergruimte. De besloten tuin biedt meerdere gezellige zitplekken in de zon en een prieel met veranda. De garage/schuur is praktisch en heeft afmetingen van ca. 7 x 3,5 meter. Eigen oprit met voldoende parkeergelegenheid. ** KADASTRALE GEGEVENS ** Gemeente : ANNA PAULOWNA, Sectie en nummer: K 3063 , Groot : 6 are, 54 centi-are.

*BESTEMMING * De bestemming van dit object is woonbestemming.

*INHOUD * De inhoud van de woning is 371 m³. De inhoud van de vrijstaande garage is 111 m³.

  1. De gebruiksoppervlakte wonen is 121 m².
  2. De overige inpandige ruimtes is 0 m² (bergzolder zonder vaste trap of raamopp. < 1 m²);
  3. De gebouwgebonden buitenruimte is 0 m² (balkon, dakterras);
  4. De externe buitenruimte is 53 m² (losse garage, berging); Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 174 m².

*JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN * De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel. Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend. ** BOUWJAAR ** 1935 : bouwjaar woning. 1991 : verbouwd 1998 : gemoderniseerd 2008 : badkamer vernieuwd door Fa. Harry van Oosten

*INSTALLATIES * Gasgestookte cv installatie met radiatoren merk C.V.-combiketel: Intergas HR combi, bouwjaar: 2002. Meterkast: 4 x 230 Voltgroepen, kookgroep en dubbel tariefmeter. De woning is aangesloten op het gemeenteriool. ** BOUWAARD en ISOLATIE ** Traditioneel gebouwde woning met onderheide betonfundering en spouwmuren. Begane grondvloer van beton en etagevloer van hout. Hardhouten kozijnen met dubbel glas. Hellend dak gedekt met dakpannen. De woning is grotendeels geïsoleerd. Garage is traditioneel gebouwd met klampmuren en hellend dak gedekt met golfplaten. ** ENERGIELABEL ** Het aanwezige Energielabel voor dit object is : ** ONDERHOUD ** De woning is prima onderhouden. In 2015 is de woning geschilderd door fa. HSB.

*LIGGING * De woning is gelegen aan een doorgaande weg, nabij het NS-station. Basisscholen, sportvelden en het winkelcentrum met divers winkelaanbod liggen allemaal op korte afstand.

*MILIEUASPECTEN * In 2003 is er een oriënterend bodemonderzoek uitgevoerd op het perceel. Samenvatting/Conclusie: De aangetroffen concentraties zijn dermate gering dat er geen risico's voor de volksgezondheid of het milieu te verwachten zijn. Op basis van de strategie OONS is sprake van een zeker niet urgent, niet ernstig geval van bodemverontreiniging en hoeft op basis van de Wet Bodembescherming geen nader bodemonderzoek te worden uitgevoerd. Mogelijk asbest aanwezig op het dak van de garage.

*AANVAARDING * Aanvaarding is in overleg.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Molenvaart in Anna Paulowna

Binnenhaven
Molenvaart 2-a
€ 250.000 kosten koper
Woonhuis
96 m²
Veerweg
Molenvaart 5
€ 549.000 kosten koper
Woonhuis
140 m²
Stationsweg
Molenvaart 19-21
€ 247.500 v.o.n.
Woonhuis
128 m²
Stationsweg
Molenvaart 21
€ 247.500 v.o.n.
Woonhuis
128 m²