Te koop: Appartement Lange Leidsedwarsstraat 60-A in Amsterdam 1017 NM Amsterdam (Noord-Holland) € 239.000 k.k.

  • Lange Leidsedwarsstraat
  • Lange Leidsedwarsstraat
  • Lange Leidsedwarsstraat
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Portiekflat kopen
Adres Lange Leidsedwarsstraat, Amsterdam
Buurt De Weteringschans, Amsterdam
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 239.000 k.k.
Te koop sinds 11 Jan 2017
Locatie
In plaats Portiekflats in de stad Amsterdam
In buurt Portiekflats in de buurt De Weteringschans, Amsterdam
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

SFEERVOL 2-KAMER appartement van ca. 46 m² met een praktische BERGING in de onderbouw, om de hoek bij het levendige Leidseplein!! Gelegen op het prachtige rustige stukje Lange Leidsedwarsstraat nabij de schilderachtige Leidsegracht!

DE WONING Middels het verzorgde trappenhuis of de lift bereikt u dit praktische appartement gelegen op de tweede etage. U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de overige vertrekken van het appartement. De ruime woonkamer meet ca. 22 m² en heeft een prachtig uitzicht door de sfeervolle straat. Vanuit de woonkamer loopt u door naar de verzorgde keuken. De slaapkamer meet ca. 2.93 m x 3.67 m en is voorzien van vier ruime inbouwkasten. Voorts treft u de badkamer, voorzien van een wastafel, douche en toilet. Daarnaast is nog een praktische wasruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en voldoende bergruimte. In de onderbouw (vlakbij de ingang vanaf de straat) heeft u een (fietsen)berging van ca. 3 m².

DE LIGGING Naast de vele restaurantjes heeft u in de directe nabijheid het Rijksmuseum, de Stadschouwburg, het Leidseplein en het Vondelpark! U hoeft zich hier absoluut geen moment te vervelen. De diverse openbaar vervoer lijnen van bus en tram zijn in de directe omgeving gelegen. In de Leidsedwarsstraat bevind zich een openbare parkeergarage waar u kunt parkeren en tevens is er om de hoek in de 1e Weteringdwarsstraat een openbare parkeergarage waar u 24 uur per dag kunt parkeren.

DE VERENIGING De VvE ‘Lange Leidsedwarsstraat 56-62’ bestaat uit 11 woningen en 1 bedrijfsruimte en het aandeel voor dit appartement met berging in de totale VvE bedraagt 10/150ste. De VvE wordt beheerd door Pro VvE Beheer en de servicekosten bedragen ca. € 193,24 p/m en het voorschot voor de stookkosten bedraagt thans € 45,45 p/m.

DE GROND Dit appartement is gelegen op EIGEN GROND, dus géén erfpacht

HET ONDERHOUD Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex, welke in 1978 opgeleverd is. Het zeer centraal gelegen complex is goed onderhouden en heeft een verzorgde uitstraling. Het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas en de verdiepingsvloeren zijn van beton. Verder bestaat de elektrische installatie uit voldoende groepen en de verwarming gaat middels een blokverwarming.

BIJZONDERHEDEN -Eigen grond; -Pand voorzien van lift; -Professioneel beheerde VvE; -Prachtige centrale ligging; -Berging in de onderbouw

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam

Bijlmerdreef
Appartement
95 m²
Eerste Schinkelstraat
Lange Leidsedwarsstraat 9-I
€ 239.000 k.k.
Appartement
42 m²
Florence Nightingalestraat
Lange Leidsedwarsstraat 16
€ 400.000 k.k.
Woonhuis
110 m²
Amstelveenseweg
Appartement
72 m²