Te koop: Woonhuis Voorheuvel 93 in Zeist 3701 JD Zeist (Utrecht)

  • Voorheuvel
  • Voorheuvel
  • Voorheuvel
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Voorheuvel, Zeist
Buurt Centrumschil-Noord, Zeist
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs In overleg
Te koop sinds 29 Dec 2016
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Zeist
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Centrumschil-Noord, Zeist
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Hoog en droog op de Voorheuvel!

Wonen op de Voorheuvel in Zeist: dat is modern wonen op een plek vol geschiedenis! Eeuwen geleden lag hier een heuvel, die in de loop der jaren grotendeels werd afgegraven. De straat veranderde zo van een smalle onverharde weg in een drukke handelsstraat. Begin 20e eeuw herinnerde niets meer aan de oorspronkelijke heuvel. Vandaar dat buurtvereniging 'De Voorheuvel' de gemeente Zeist in 1920 voorstelde de naam van de straat te wijzigen in Voorstraat.

Het voorstel van 'De Voorheuvel' haalde het echter niet. De gemeenteraad besloot de naam 'Voorheuvel' te handhaven. Vanuit historische oogpunt gezien moeten namen die sedert enkele jaren gevestigd zijn, slechts gewijzigd worden als daar noodzakelijke motieven voor zijn. Daarnaast zorgt naamverandering voor verwarring.

Zo woon je anno 2017 op de Voorheuvel 93 niet op een heuvel, maar wel hoog en droog in de leukste winkelstraat van Zeist! Bijzondere winkeltjes, knusse restaurantjes, supermarkt en markt op loopafstand. Geen drukke kroegen, dus geen last van geluidsoverlast. Heel handig: achter het appartementencomplex is er een grote parkeerplaats met voldoende plek om te parkeren. Wil je wat verder weg? Dan pak je zo de auto en rijd je in tien minuten op de A12 of de A28. Ook de bushalte is op loopafstand.

En dan het appartement zelf: prima onderhouden en lekker comfortabel. In de woning komt eerst de hal met meterkast en toegang tot de slaapkamer met inbouwkasten en de badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Hier kun je je wasmachine en droger kwijt. Het fijnste plekje is de woonkamer met open keuken. Vanaf hier heb je toegang tot een zonnig balkon. Binnen of buiten: je kunt dus altijd genieten van de reuring van de winkelstraat beneden. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, oven en koelkast. Daarnaast is er een aparte vriezer. En het laatste voordeel: de servicekosten zijn laag.

Knus wonen in het centrum van Zeist

Entree: Belbord met video-intercom

De woning: Entree/hal, slaapkamer, badkamer met vaste wastafel, ligbad, toilet en douche, woonkamer met direct toegang tot het balkon, open keuken met onder en bovenkasten en inbouwapparatuur (keramische kookplaat, oven, koelkast en afzuigkap)

Kenmerken: Type woning: appartement Bouwjaar: 1973 Woonoppervlakte: 50 m² Aantal kamers: 2 (1 slaapkamer) Servicekosten / bijdrage VvE: €80,- per maand

Bijzonderheden:

  • Moderne keuken
  • Zonnig balkon
  • Videotelefoon installatie
  • Lage servicekosten
  • Centrum locatie met ruim parkeren

Binnen kijken? Neem contact op om een bezichtiging in te plannen.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Voorheuvel in Zeist

Steniahof
Voorheuvel 119
€ 169.000 k.k.
Appartement
55 m²
Laan van Henegouwen
Voorheuvel
€ 195.000 k.k.
Woonhuis
Rozenstraat
Voorheuvel 29
€ 227.500 k.k.
Woonhuis
85 m²
Geiserlaan
Voorheuvel 9
€ 152.000 k.k.
Appartement
55 m²