Te koop: Woonhuis Abraham Kuijperstraat 23 in Tilburg 5046 HM Tilburg (Noord-Brabant) € 125.000 k.k.

  • Abraham Kuijperstraat
  • Abraham Kuijperstraat
  • Abraham Kuijperstraat
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Abraham Kuijperstraat, Tilburg
Buurt Het Goirke, Tilburg
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 125.000 k.k.
Te koop sinds 04 Jan 2017
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Tilburg
In buurt Eengezinswoningen in de buurt Het Goirke, Tilburg
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

*\\De prijs betreft een vanaf prijs en is bedoeld als uitnodiging tot het plaatsen van een bod***

Oeps is misschien je eerste reactie, maar als je even je fantasie gebruikt en je ogen sluit en weg droomt, dan zal je wauw uitroepen......

Deze woning heeft zoveel mogelijkheden. Je kunt het helemaal naar je eigen behoefte en smaak indelen en opknappen, de basis is prima en daardoor kun je stapsgewijs werken naar jouw eigen droomhuis, een geweldige plek met heel veel eigen ruimte. Als jij het ook ziet kom dan snel een keer kijken met onze makelaar en laat je verrassen.

Indeling

Begane grond In de woonkamer zijn verschillende authentieke elementen intact gebleven. De woonkamer wordt in tweeën gedeeld door de toog en tevens staat er een sfeervolle gashaard. Heel fijn tijdens de koudere wintermaanden. Doordat de woonkamer in tweeën is gedeeld kun je gemakkelijk een zithoek en eetkamer creëren.

Vanuit de woonkamer loop je naar de keuken. De keuken heeft een ruime opzet waardoor je alle ruimte hebt om deze keuken te gebruiken als een woonkeuken. Door de grote ramen is deze ruimte lekker licht.

Naast de keuken is een bijkeuken gesitueerd. Hier tref je de badkamer met een wastafel en douche aan. In een separate ruimte is het toilet geplaatst.

1e verdieping De eerste verdieping is te gebruiken als slaapverdieping. Er kunnen gemakkelijk 3 slaapkamers gesitueerd worden. Op dit moment zijn er verschillende dakramen geplaatst waardoor de ruimtes lekker licht zijn. Uiteraard kun je de kamers naar eigen behoeften inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een studeer-, logeer- of babykamer.

2e verdieping Op de tweede verdieping is een bergzolder. Hier kun je heel gemakkelijk de seizoensspullen opbergen.

Tuin De tuin is gelegen op het westen en heeft een ruime opzet. Aan de voorzijde van de tuin staat een vrijstaande stenen berging. Deze kan prima dienen als bergruimte. Achter in de tuin kun je een groot grasveld met eventueel terras aanleggen. Je hebt veel mogelijkheden. De tuin is opgedeeld in 3 gedeelten. Voor de eerste poort noemen we de plaats, tussen de 2 poorten door is een recht van overpad gevestigd en na de 2e poort is er een zee van ruimte aanwezig op het westen. Hoe heerlijk is dat?!

Bijzonderheden

  • De reis naar paleis
  • Recht van overpad van de buren

Locatie De buurt Goirke ligt tussen de Ringbaan-Noord, de Goirkestraat, het Wilhelminapark en de Houtstraat. Er staan huurwoningen en vooroorlogse koopwoningen. Het rijke textielverleden van Tilburg is hier terug te zien in de vele 18-eeuwse panden. Het Textielmuseum staat in het hart van de wijk. Daarnaast is Museum 'De Pont' aan de rand van de wijk gelegen. Museum 'De Pont' biedt een podium aan moderne kunsten.Aan het Bart van Peltplein vindt u enkele winkels zoals de Jumbo, een verse bakker, drogist en bloemist.Ook de centrale ligging is voor velen ideaal. De Ringbaan-West en de Ringbaan-Noord zijn eenvoudig te bereiken. Het centrum van Tilburg is gelegen op fietsafstand. Goirke is een wijk waar de bewoners met veel plezier wonen!

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE. De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Abraham Kuijperstraat in Tilburg

Oeverstraat
Abraham Kuijperstraat 71
€ 170.000 k.k.
Woonhuis
113 m²
Van de Coulsterstraat
Abraham Kuijperstraat 4
€ 182.500 k.k.
Woonhuis
125 m²
Diepenveenstraat
Abraham Kuijperstraat 19
€ 299.500 kosten koper
Woonhuis
115 m²
Hasseltstraat
Abraham Kuijperstraat 219
€ 175.000 k.k.
Woonhuis
78 m²