Te koop: Woonhuis Het Arriërflier 9 in Ommen 7732 AC Ommen (Overijssel)

  • Het Arriërflier
  • Het Arriërflier
  • Het Arriërflier
Ontvang direct de gegevens van de aanbieder:
Contacteer mij inzake deze woning
Algemeen
Soort woning Eengezinswoning kopen
Adres Het Arriërflier, Ommen
Status
Status Beschikbaar
Vraagprijs In overleg
Te koop sinds 29 Aug 2016
Locatie
In plaats Eengezinswoningen in de stad Ommen
Deel met je vrienden
Deel via
Directe link naar deze woning

Omschrijving van de woning

Altijd al aantrekkelijk in het buitengebied willen wonen, maar toch dichtbij alle faciliteiten van de stad? Deze kans doet zich nu voor in het prachtige plan "Boerenerven" aan de rand van Ommen. De laatste 2 voordelige, particuliere kavels! Bouw hier uw eigen "boerderijwoning" op een royale kavels van circa 1.100 m² + mogelijkheid voor bouw separate garage!

Samen met de architect kunt u sparren over uw toekomstige droomplek! Wenst u een vernieuwende stijl met moderne elementen of juist een traditionele stijl met toepassing van authentieke materialen? Of misschien zelfs een spannende mix?

Iets voor u? Download de PDF brochure voor meer informatie of bel makelaar Reinier van der Boon van Blijhuis Makelaardij.

BOERENERVEN:

Het plan "Boerenerven" is ten noorden en oosten van het sportpark "Westbroek" gesitueerd en omvat 34 kavels verdeeld over 11 erven, waaraan één vrijstaande "boerderijwoning" en "schuur-/erfwoningen gebouwd kunnen worden. Het plan is inmiddels bouwrijp gemaakt en de eerste woningen zijn reeds in aanbouw. Ieder boerenerf bestaat uit drie tot vier zeer ruime kavels en een gezamenlijk erf. In het plan "Boerenerven" is een beeldkwaliteitsplan van toepassing, waarbinnen u veel vrijheid heeft bij het realiseren van uw woonwens.

De boerderijwoning staat op een prominente plek op het erf. De erfwoningen staan rond het gezamenlijke erf. Ieder erf biedt bovendien ruimte voor een gezamenlijke schuur. De erven zijn net als in een traditioneel boerenlandschap omzoomd door sloten, bosschages en authentieke beplanting. De woningen in Boerenerven verwijzen naar de traditionele boerderijen en schuren zoals je die in het buitengebied ziet. In een sfeervolle woonboerderij voel u zich al snel thuis! Geniet van de rust en ruimte van het buitengebied, met de mogelijkheden voor wandelen, fietsen of paardrijden in het naastgelegen Ommerbos. De ruime opzet biedt u de nodige privacy.

ERVE "ARRIERFLIER":

Erve "Arriërflier" is gelegen aan de zuidoost kant van het plan met toegang via een gezamenlijke, particuliere inrit vanaf Het Arriërflier (tot voor kort Arriërflierweg). Het plan is eigendom van 2 particulieren en biedt de mogelijkheid tot de bouw van 4 woningen, waarvan de 2 zuidelijke kavels reeds van een koper zijn voorzien. De 2 kavels die hierbij worden aangeboden zijn van één van de twee particulieren en betreffen de noordelijk gelegen kavels. Aan de oost- en noordkant van de kavels loopt een waterpartij (deels reeds aangelegd) en groenstrook, welke gemeentelijk eigendom is en derhalve door de gemeente zal worden onderhouden. De 4 kavels zijn gesitueerd aan een ruim gezamenlijk (mandelig) aan te leggen erf met passende betonklinkers.

Kavel 3 is circa 1.106 m² groot en bestemd tot de bouw van een "schuur-/erfwoning". Koopsom € 150.000,= v.o.n. Kavel 4 is circa 1.117 m² groot en bestemd tot de bouw van een "schuur-/erfwoning". Koopsom € 150.000,= v.o.n.

Koopsom is VON (vrij op naam) en inclusief BTW, inclusief 1/4 eigendom in het gemeenschappelijk erf, bouwmogelijkheid en ondergrond garage en inclusief bestrating gemeenschappelijk erf.

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd in onderstaande koopwoningen rond dezelfde prijs, type woning en plaats.

Woningen vlakbij Het Arriërflier in Ommen

Pieter de Hoochstraat
Het Arriërflier 40
€ 395.000 k.k.
Woonhuis
170 m²
Buizerd
Het Arriërflier 53
€ 199.000 k.k.
Woonhuis
128 m²
de Schammelte
Het Arriërflier 35
€ 545.000 k.k.
Woonhuis
320 m²
Haarsweg
Het Arriërflier 9
€ 129.000 k.k.
Appartement
52 m²